10 januari 2011

Öroninflammation?

Leah har gnällt och inte ätit bra under dagen. Känner igen det där från tidigare öroninflammationer. Ber till gud att det inte är det. Stackars lilla tjejen, tycker så synd om henne när hon har ont:(

Annars har dagen bestått av besök hemma hos mamma och pappa efter vi hämtade Hugo på dagis. Hugo hade haft det helkul på dagis så det kändes bra:) Sen har jag hunnit med att göra tusen olika ärenden som man annars inte hinner med/glömmer av. Typ ringa så vi ska få en större soptunna vilket jag annars alltid tänker 1 vecka innan tömningen då våra är överfull men glömmer lika fort jag kommit innanför dörren igen. Typ såna saker.

Sen har jag lyckas komma ihåg och ringa "Klapp och Klang" så Leah och jag ska börja på det. Behöver ha lite olika saker att komma iväg på nu när jag ska vara hemma:) Blir så lätt rastlös haha. Pontus älskade att vara pappaledig för då behövde han inte ha några saker inplanerade och bara ta dagen som den kommer. Jag är tvärtom. Jag vill ha saker inplanerade så jag kan ha saker att se framemot och träffa folk:) Annars blir dagarna så långa och ensidiga. Samma saker varje dag. Nej jag vill ut och hitta på saker. Det behöver barnen också:)

//Sofie

Inga kommentarer: