13 januari 2011

Lunchträff

Hugo och jag sitter i soffan. Hugo envisas med att kolla på 6:an där Simpsons visas, hur bra är det att man låter en tvååring kolla på det? Inte för jag tror han förstår något..Han tycker nog mest det är skoj för att det är tecknat haha.

Har precis kommit hem från gymmet (eller ja där ljög jag..Har nog varit hemma ett tag men ändå:). Nu är kortet laddat så jag får träna i ett helt år! Känns bra. Första passet gick över förväntan, är nog inte så otränad som jag trott. Ska ha en träff med en instruktör nästa måndag där jag ska gå igenom vad jag vill få ut av träningen och hur jag ska lägga upp det. Tills dess får jag köra på egen hand. Konditionen behövs ju alltid förbättras:) Speciellt om man har ett lopp som ska springas (okej det är ett halvår kvar och lite till men jag vill ju faktiskt försöka få en bättre tid än sist så det är lika bra att börja direkt). Och för att inte glömma våran tävling.. Så här ska det tränas så fort tillfälle ges:)

Hade lunch med en massa mammor idag. Riktigt trevlig hade vi! Barnen var snälla de med:) Många småttingar blev det. Leah blev trött efter en stund så hon somnade och sov som en stock! Jobbigt att ha killkompisarna på besök:) Nu ska jag se om jag kan få min son att sova då det har blivit reklam på TV:n.

//Sofie

1 kommentar:

Sara sa...

Jag vet inte hur man tittar på statistik på din portal. Men det måste ju finnas något arkiv typ och där omkring finns kanske en statistik knapp? :P