08 januari 2011

Kakel och klinker

Idag har Pontus, jag och barnen varit nere på stan och kollat på kakel och allt som behövs till badrumsrenoveringen..Gud så mycket det finns att välja på! Men vi hittade faktiskt kakel som vi båda tyckte om så det blir det nog:) Vita större plattor med en fin "bård" till som går i samma stil som klinkersen till golvet. Det blir nog bra när allt är på plats. Allt är ju bättre än hur det ser ut där inne nu..

Och vet ni vad?? Något historiskt hände vid maten idag! Leah åt våran mat!!! Hon öppnade munnen, tuggade och svalde torsk med färsk pasta och sås till! Hon som hela tiden knipit munnen hårdare än hårdast när vi försökt mata henne med "vanlig" mat. Hon har ju en förkärlek till välling, gröt och olika typer av frukter. Allt annat vi gett henne (hemlagat som burkmat) har hon bara spottat ut/Inte ens öppnat munnen för. Så nu kanske (kanske) det vänder! Hoppas:)

Nu snart ska barnen åka iväg till Krille och Sarah tillsammans med sin far. Jag ska var hemma och städa ut julen har jag tänkt. Skönt att få göra det utan massa gulliganer till barn här hemma:)

//Sofie

Inga kommentarer: