18 januari 2011

Skrämma slag på sin mamma på sin 9 månaders dag

Leah underhåller sig med sin favorit sysselsättning. Nämligen röja bland alla våra skor:)


Hugo har fortfarande lite feber och är hemma idag också. Han var gnällig och trött så jag bäddade till honom i soffan så han kunde somna där. Undertiden kollade jag Leah och hon satt så snällt och lekte inne på Hugos rum så det var ju ingen fara. Trodde jag. 2 minuter lämnade jag henne utan uppsikt och vad händer? Jag hör hur ungen skriker till (ett sånt där arg och irriterat läte som Leah brukar göra typ när hon inte når saken hon vill åt). Undrade vad hon nu hittat på men jag hittade henne inte! Tillslut upptäcker jag att hon krypit upp för heela trappen! Hela! Hon satt högst upp och är jättearg för hon vet inte hur hon ska ta sig ner.. Shit så rädd jag blev! Jag skakar fortfarande i kroppen och ändå är det ett tag sen nu.



Nej usch vilken rackarunge vi har! Inte nog med det så är det omöjligt att ha henne i stolen för hon bara ska ställa sig upp hela tiden. Vi har ju den klassiska vita plaststolen från IKEA men de där säkerhetsbanden vet jag inte vart vi lagt till den..Har ju aldrig behövt använda dem till Hugo. Tyvärr verkar det som att det inte går att enbart köpa till bara säkerhetsbanden..

Annars så blir busLeah hela 9 månader idag! Tänk att hon nu varit lika länge utanför magen som hon var i den:) Mammas hjärta<3

//Sofie

Inga kommentarer: