05 januari 2011

Snöigt värre

Linköping vann ju igår, såklart:) Bra match och en hel del folk vad det också. När jag åkte hem sen så började det snöa igen..När ska det sluta snöa??

Idag har jag och barnen varit och hälsat på Emme och Leo tillsammans med Tina och Zeb. Såklart körde jag fast i backen påväg upp till dem. Bara för jag tyckte vägen såg bra ut och att det skulle gå och köra uppför. Hmm så där stod jag..Fick packa ur barnen och bära upp dem till Emme så gick jag ner och försökte få loss bilen själv, gick inte så bra. Tina var förståndig och ställde bilden nedanför backen:) Men pappa och Erik kom förbi och hjälpte till att få loss bilen. Det var inte så lätt men det gick!

Nu sover Leah inne i sin säng. Hon var såå trött! Jag kunde bära henne hela vägen in utan att hon vaknade. Men hon ligger fortfarande i sin overall, jag lyckades knäppa upp den men så började hon röra på sig så jag ville inte bråka mer än nödvändigt.. Mössan lyckades jag lirka av så hon inte ska bli för varm när hon sover. Lilla fia:) Hugo har precis ätit lunch och leker med sitt lego. Undra om jag kan lyckas lägga mig ner på soffan en stund? Är trött jag med efter en sömnlös natt.. Se vad Hugo tycker om det:)

//Sofie

Inga kommentarer: