30 januari 2011

Solsidan

Pontus och jag har lagt barn och nu sitter vi och kollar på Solsidan som vi spelat in (Asså tack boxer för inspelningsfunktionen!). Och det bästa är att man kan spola förbi alla reklam hoho.

Blev ingen lugn eftermiddag. Jag tog tag i en del av kaoset nere i källaren istället. Jag får ju mina ryck och då är det bara att köra på:) Pannrummet blev städat samt lite lättstäd av tvättstugan. Det stora blev skogarderoben. Där blev det stoor rensning så det hete duga! Asså jag har varit såå duktig! Jag har verkligen gallrat och slängt/skänkt iväg skor jag inte använt på år och dar fast som jag intalar mig stup i kvarten att snart blir nog just de nog inne med just såna skor och dåå kommer jag ju använda dem massor! Eller inte.. Vissa skor var slitna men flera var nästan oanvända (jag skriver nästan oanvända för skriver jag oanvända blir Pontus så arg).

Jaja nu är det i alla fall fint och ordning nere i våran skogarderob. Japp ni läste rätt, VÅR skogarderob:) Pontus har fått en liten rad att ställa sina skor på också.

//Sofie

Inga kommentarer: