31 januari 2011

Helt finito!!

Jag är helt slut i både huvud och kropp.

Den här dagen blev inte som det var planerat men det gick ju det också, det blev ju kväll:) Hugo hade dagis idag men pga sjuka fröknar och inga vikarier ringde de fem minuter innan Hugo skulle vara där (framförhållning är inget de hört tals om?). Så han fick vara hemma idag Leah och jag hade "Klapp och Klang" på dagordningen men när Hugo blev hemma också så orkade jag inte dra iväg med alla dit.

Blev en sväng hem till mamma som var ledig idag. Hon var snäll och passade barnen så jag kunde åka in och träna en sväng. Trodde det skulle vara lugt mitt på dan men ack så fel jag hade. Hela PRO var ju där och tränade samtidigt. Kul på ett sätt för då kände jag mig vääldigt vältränad i sällskapet. På kvällarna är snittåldern bra mycket yngre och då även mina muskler... Mycket mindre alltså, i snitt. Jämnfört med alla "små" killar som är där och bygger upp sina muskler:)

Hann med en långpromenad med Poker också innan det bar av hemåt igen. Sena eftermiddagen/kvällen har varit GNÄLLIG! Herregud asså. Jag är så trött nu och ändå sover inte Hugo än. Har ändå lyckas med lite hushållssysslor samt ringa Cissi och boka tid för en lekdejt:) Nu hoppas jag på att få se "Familjen Annorlunda" i lugn och ro. Hoppas ja..Nu börjar Hugo gnälla här igen. Ahh..

//Sofie

Inga kommentarer: