19 januari 2011

Ording och reda

Igår hade jag röjar dag och gick igenom ALLA kläder. Gick igenom alla barnens urvuxna kläder och vad som egentligen är värt att spara. Mycket bodys och sånt skickades iväg. Sånt som jag vet att även om vi får fler barn är kläder vi inte kommer använda. Overaller, vantar, mössor, skor och sånt lät jag vara för det tycker jag är annat. Fatta att kvalitén på dagens kläder enbart görs för att konsumeras. De håller ju knappt för ett barn.. Kollade igenom byxor sen Hugo var i Leahs ålder om det fanns något hon kunde ta över. Men det var inte så mycket. Alla mysbyxor har ju hunnit blivit helt stela i materialet och då är det ju inte längesen Hugo använde den storleken på kläderna...

Blev i alla fall rätt många säckar och påsar fyllda. Bättre att sånt går till de som kan ha bättre använing för det än att det ska ligga i våra garderober och skräpa:)

Idag ska vi och hälsa på hemma hos Tina och Zeb. Emelie och Leo kommer också dit. Träna ska jag hinna med också och så en hundpromenad. Hmm se hur jag ska lyckas planera in allt.

//Sofie

1 kommentar:

Emelie sa...

vad duktig du är, du vill inte komma hit o röja lite?;) ses sen:)