02 januari 2011

Bortbjudna och ny dator

Har haft en lugn och skön hemma dag:) Hunnit städa av lite här hemma och grejat med tvätten men annars är det inte mycket som jag gjort här hemma. Lekt med barnen då förstårs:) Ikväll har vi varit bortbjudna till ena grannarna. Så trevligt, vi fick god mat och det smakade så bra! Är mätt så det känns som jag inte kommer behöva äta något imorgon typ haha.

På tisdag är vi bortbjudna igen fast till de andra grannarna:) Ja vi kan ju inte klaga på att vi har dåliga grannar i alla fall. Skönt det:) Bra att veta att man kan höra av sig till dem om det är något. Så många hus är det ju inte häromkring. Man vet ju aldrig vad som kan inträffa.

Något annat kul är att jag (äntligen) beställt hem en ny dator till mig! Min första helt egna dator. Det ni:) Hoppas bara den blir bra. Pontus höll på att få spelet på mig för jag velade så dant. Han sa att nästa gång jag behöver en dator ska han köpa en till mig så han slipper min beslutsångest haha. Det får han väl gärna göra så inte det:) Men det är mycket pengar så jag vill ju ha en som är bra. Och där hör jag Pontus skratta i bakgrunden:) Bra? Jag har mest letat efter en som inte är svart haha. Jag ville ha en rosa eller lila men de fanns bara i mini PC och det vill jag inte ha.. Varför gör man inte fler datorer i roligare färger för?? Dagen ilandsproblem:)
Den är ju inte svart i alla fall:)
//Sofie

Inga kommentarer: