26 januari 2011

Oboy!!

Jag ÄLSKAR Oboy:) Men i och med att det är lika onyttigt som godis så har vi det aldrig hemma. Jag kan inte hantera det haha. Men så igår när jag var och storhandlade på Willys så gick jag förbi hyllan och såg att de hade oboy i en liiten påse som dessutom skulle vara nyttigare än den vanliga. Både fibrer om 30 % mindre socker var det i den. Den var dessutom mycket mycket dyrare än den vanliga men Pontus hade ju just fått lön så hoho. Köpte den i alla fall och tog ett glas igår. Den smakade helt okej. Men nu kommer två men.

För det första har jag fått ställa ner påsen i matkällaren så jag inte ska kunna dricka av den mer än ett glas någon gång ibland. Jag litar inte på min karatär när det kommer till oboy haha:)

Det andre är att jag har fått en finne av skiten!!! Jag har hållt mig ifrån onyttigheter länge nu och sen så fort jag smakade liite oboy så dyker en finnhelvete upp i ansiktet. Det är faktiskt en anledning till att jag inte ska äta sött och onyttigheter. Det märks på min hy direkt.
Nej nu åter till mitt nyttiga liv tillsammans med min nya "vän" finnen:P
//Sofie

Inga kommentarer: