24 augusti 2012

Det var de pengarna...

Jag som var så duktig och sparade och la undan alla pengarna jag fick tillbaka på skatten. Inte rört en krona! Planen var att göra något ROLIGT för dem. Typ när vi ska åka till Prag:)

Men men det är Synsam som vinner. De får (tar) mina pengar. Nya glasögon var tvungen att inhandlas. Fy fan så dyrt. 4000 kr. Och då använder jag till största delen linser och de är inte gratis de heller precis. Kanske borde slå slag i saken och kolla upp det där med laser för ögonen? Någon som gjort? Tror att man skulle sparat in de pengarna på operationen rätt snart. Linser och glasögon är dyrt.

Hoppas Hugo och Leah får Pontus syn. Han ser ju bättre än mig med linser.

Varför jag lagt upp en bild på ett converse skor? Jo det blev ett par glasögon av märket converse. Visste inte ens att de gjorde glasögonbågar. Dessutom bestämde jag i butiken för vilka bågar jag vill ha. Aldrig hänt tidigare.

//Sofie

4 kommentarer:

Glasögonormen sa...

testa lensway.se

alla mina glasögon är där ifrån. bara att ha receptet hemma, och passar de inte som man tänkt är det bara att skicka tillbaka. =)

Tina sa...

Sist när jag behövde byta glasögon för styrkan behövde ändras så bytte de bara själva glaset i de jag hade! Kostade inte alls mycket, om man jämför med vad de kostar komplett. Men nu kanske det var nya bågar du behövde!

Det där med laser är jag helt inne på med! Spara lite pengar först bara. För man lär ju spara på det i längden. Så mycket pengar man lägger på linser, linsvätska och glasögon.

Zouphie sa...

Jo jag hade tänkt byta bara glaset men mina snälla barn har slängt/tappat mina bågar i golvet så många gånger (okej kanske jag också någon gång:) så de går inte att rätta till helt längre...

Jo jag ska nog också börja lägga undan pengar för att kunna göra en sån operation. Tänk så skönt det vore!

Jennie sa...

Tina har lasrat.. Min Tina alltså, :p