19 augusti 2012

Haringenaningomvadjagskaskrivaförrubrik

Sitter i soffan och tar det lilla lugna. Pontus lägger barnen. Han kommer somna han också så jag ska gå upp om en stund och kika till dem och väcka Pontus. Han har dessutom varit och sprungit och inte duschat än...Trevlig värre:)

Min hals är allt annat än bra. Fick ringa återbud till Ida om boxen imorgon. Så trist! Måste ringa läkare imorgon och se vad de säger. Så det inte är något annat som ligger och spökar. Kan ju inte prata! Kan ju inte vara ensam med barnen som det är nu. Inte smidigt när man inte kan prata.

Har annars gjort något välbehövligt. Sorterat och gått igenom alla mina recept. Rensat och satt in dem ordentligt där de ska vara. Det var kaos innan vill jag lova men nu så är det ordning och reda.

Imorgon är det vardag på riktigt igen. Då börjar Pontus jobba och allt ska komma in i rutiner igen. Speciellt kosten och maten. Är trött på att vi inte planerar kring det. Blir bara stress över vad vi ska äta hela tiden.

Blir mer LCHF inspirerat här hemma nu. Ja vi har kört det innan och jag har väl inte varit superimponerad av det. Men jag med alla nya recept och inspiration ska det bli kul och börja med något annorlunda. Vi kör det på vårt sätt den här gången:) Är så trött samma gamla mat om och om igen. En behöver prova lite annat emellan åt.

Kika till min sovande sambo och säga åt han att hoppa in i duschen dags.

//Sofie


Inga kommentarer: