10 augusti 2012

Tvätta, Dammsuga, Handla mat, Laga mat...

Typ det jag gjort idag hittills. Och tränat min arma magmuskler också såklart. Leah och jag var på Willys en sväng (funderar seriöst på att flytta dit så ofta som jag är där och springer) och herre min gud vad folk! Tur att Leah var så duktig och snäll idag för kön var hur lång som helst till kassan.

Nu står maten och puttrar på spisen och sen är det inte lång kvar tills jag ska och jobba. Känner inte alls för det men får vara glad så länge jag har mina timmar. Efter helgen är jag återigen timvikarie och det suger mer än vanligt faktiskt. Tänk å få en anställning, vilken lyx!


Måste bara visa vad det är vi läser som godnattsaga här hemma nu om kvällarna. Astrid Lindgren för fulla muggar är det som gäller:) Hugo hittade min pappas gamla Astrid Lindgren böcker när vi var hemma hos dem för ett tag sedan. Dem har vi lånat och det är poppis här hemma. Det är mest text i böckerna men det är perfekt när man ska få våra barn att varva ner på kvällarna.

Är det för mycket bilder då ska Leah ligga och prata om varje bild hundra gånger. Nu när det är mer text i böckerna så ligger både hon och Hugo stilla och bara lyssnar. Tummen upp för det! Sen är det kul att jag ligger och läser samma böcker för mina barn som min farmor läste för min pappa när han var liten.

//Sofie

Inga kommentarer: