09 augusti 2012

Äh God natt igen?

För att fortsätta på rubriktemat?:)

Jag nattade barnen och somnade som en stock, vaknade just. Trodde Pontus skulle väcka mig och han trodde att jag skulle vakna ändå av att han var ute på byggställningen och bankade. Men det var just bankandet jag somnadet så gott till:)

Idag har jag och barnen varit iväg hela dagen där av min frånvaro här. Brukar ju försöka skriva i alla fall ett inlägg här om dagen. Därför var jag tvungen att sätta mig och skriva lite nu.

Vad vi gjort då? Tja först var vi och postade ett paket, lämnade tillbaka en back, skänkte kläder till bättre behövande.

Frågade sen barnen vad de ville göra nu? Åka till lekparken i Boxholm svarade Hugo! Så dit åkte vi. Där fick barnen leka av sig en bra stund. Sen var vi ju tvungna att hälsa på mamma och pappa när vi ändå var i "stan":)

Där gick vi bland annat ner till badplatsen så barnen fick leka av sig där med. Perfekt. Solen kikade faktiskt fram lite i mellan åt. I morse så spöregnade det men det klarnade upp till slut till skillnad från de senaste dagarna då det bara regnat tycker jag.

Jag hann även med och springa en sväng. 6 kilometer blev det. Kändes riktigt bra så egentligen borde jag passat på att sprungit längre men mitt psyke funkar inte så. Då måste jag bestämt det innan jag börjar springa. Jag kan inte göra det undertiden. Nej då förstörs ju hela min plan! Och den extra biten blir automatiskt sååå jobbig även om jag känner mig pigg. Förstår ni hur jag menar? Kanske är jag som inte är normal bara...:)

Klockan var rätt mycket när vi kom hem så det blev bara kvällsmat och sen god natt.

Pontus har grejat non stop upp på taket idag. Måste bli klar med så mycket som möjligt nu. Pontus sviker ju oss på lördag och är borta en hel vecka. *Snyft*! Repvecka ska han på. Kraftledningreparatör som han gick under sin lumpentid. Måste gå på repveckor vart tredje år för att få behålla sin behörighet att kunna få jobba inom området.

Så är det ser ni. Jag var akut sugen på något när jag vaknade nu. Jag som inte ska äta socker och onyttig tog mig lite blåbär och några skedar LCHFglass. Smakade sådär just ikväll men men något blev det istället för att trycka i mig något annat.

Nu ska jag nog gå och göra mig i ordning för natten jag också. Jobbar ju imorgon. Men börjar först 14.30 så jag hoppas mina barn förstår att deras mor vill ha liiite sovmorgon imorgon i alla fall:)

//Sofie



1 kommentar:

Jennie sa...

Hehe ja just ja! Skrev igårkväll att sist jag var utan Erik var när jag var hos dig. Pontus var väl på repvecka då med så det måste väl varit tre årsen då. :)