18 augusti 2012

Lurifax Kropp?

Kroppen min luras mest hela tiden. Förut mådde jag mer än skit. Sen tog jag massa ipren och åt mat då vände det helt och hållet. Mådde jättebra! Sen nu har det vänt igen. Men denna gången har det satt sig i halsen. Kan knappt prata och så gör det ont när jag sväljer. Tror kroppen min driver med mig.

Har i alla fall fått lite gjort. Varit i Hestra och köpt säng till Leah. Sängram. Jag tänkte vara så smidig och smart att vi åkte till Jysk samtidigt och skulle fixa madrass. Så det var klart. Men ack nej. Åker man och ska köpa en madrass på plats i affären och så är det 1 veckas leverans tid,på samtliga madrasser!

Äh då kan man ju lika gärna åka till IKEA (och Linköping i vårt fall) och köpa en madrass och få den direkt för billigare peng. Det är ju anledningen till att man vill handla i stan för att det ska gå smidigt. Vänta en vecka liksom? Kan man ju beställa från nätet och få hem det snabbare om man nu inte skulle vilja åka till IKEA. Irriterad Sofie? Svar ja.


Var även förbi Tina och Eddie en sväng. Tina hade rensat skogarderoben så jag kikade efter om det var något som kunde passa. Dessa två fick följa med hem. Så snällt dem tackar jag så mycket för:) Det roliga är att jag var påväg att klicka hem ett par av samma modell som de ljusa innan idag. Tajming så att säga.

Kebebsallad ligger i magen och jag funderar på att baka ananaspaj? Pontus nattar barnen så nu börjar lördagslugnet!

//Sofie


1 kommentar:

Jennie sa...

Ipren (och mat) har en tendens till att hjälpa en sjuklings kropp. ;)