26 augusti 2012

Rabatt på alla storlekar..

..utom 37! Såklart. Ellos i ett nötskal.

Suttit och beställt lite saker därifrån. Bara tråksaker faktiskt. Ni vet hur man inför varje säsong går igenom alla barnens kläder, skor, mössor, vantar etc. Vad kan de ha sen tidigare? Vad måste köpas nytt? Något de kan ärva efter syskon?

Det har jag gjort. Fast till mig för omväxlings skull. Vad behöver jag egentligen ha? (sånt som jag alltid saknar). Jo gummistövlar, regnställ, vettiga vinterskor (ni vet såna utan klack:), vinterjacka....

Det har jag klickat hem med lite rabatter. Hoppas bara att jag kan ha det också.

Gummistövlar hittade jag ett par svarta vanliga som jag letat efter. Perfekt. Ännu mer perfekt att det var REA på dem. Eller inte. Som sagt i alla storlekar kostade de 239 kr utan i storlek 37 då det var ordinarie pris. Men men jag behöver ju ett par gummistövlar. Inget jag köper var dag precis. Tror faktiskt inte jag köpt några till mig själv någon gång tidigare.

Skulle behövt mig ett par termobyxor också (eller överdragsbyxor som vissa vill kalla dem...:) men hade inga vettiga på Ellos. Se om jag kan få tag i det någon annanstans. Förhoppningsvis dröjer det lääääääänge innan det är aktuellt med såna byxor.

//Sofie




Inga kommentarer: