08 augusti 2012

GodNatt!

Tror jag allt att jag säger nu snart. Har suttit och försökt boka tågbiljett upp till Stockholm och tjejmilen men det går inget bra. Har mailat lite nu så jag hoppas jag fått svar imorgon. Har även suttit och returnerat en vara till Nelly. Kollat på OS också och såklart handbollen, bra jobbat SVERIGE!

Mamma och pappa var här förut och hämtade hem Lucas. De har kommit hem från sin semester nu. Typ dagens roligaste händelse här hemma. Eller i förmiddags hände det lite då vi var i stan och gjorde ärenden. Hugo var duktig hos tandläkaren och Leah var så snäll så hos frisören. Hann även med att hälsa på Pontus mormor.

Men eftermiddagen? Ja jisses så seeeeg. Ännu en dag med bara regn och rusk om vartannat. Skitväder som gör att man inget kan hitta på med barnen som är smidigt och inte kostar en massa... Blev ytterligare en hemmadag medan Pontus renoverade. Har jag nämnt att mina barn behöver börja på dagis? Gud de är på varandra hela hela tiden. Bråk och tjafs om allt och inget.

Försöker man vara en påhittig mamma och går in för att sysselsätta dem men det slutar bara i bråk. De behöver nog komma ifrån varandra och leka av sig på varsitt håll. Imorgon får vi försöka boka in lite mer att göra. Det går inte att bara gå hemma med båda två. De klättrar på väggarna och deras mor får psykbryt:)

Just det: GodNatt!

//Sofie


Inga kommentarer: