13 augusti 2012

De sover!

Båda två, tillslut:) De somnade i våran sängen men jag får bära över dem till sina egna sängar sen när jag ska krypa till korgs. Gud så underbart det kan vara med lite lugn och ro! Bara att få sitta här själv framför datorn en stund gör att batterierna laddas på bra:)

Har varit ute i trädgården och städat i ordning. Så gott det går bland traktor, vagn, byggnadsställning och annan bråte som ska vara bra och ha när man renoverar. Alla leksaker är i alla fall inte längre utsprida över hela tomten så imorgon kanske jag rent av kan klippa gräset? Det vore välbehövligt.

Dagen har vi annars spenderat i B-holm. Sov ju som sagt hos mamma och pappa. Var och lekte en sväng hos Qvist-Renvaktar så barnen blev lite rastade. Sen fick barnen pizza till lunch och jag åt världens godaste kycklingsallad á la Pizzeria Torget! Den är inte och leka med, så god!


Tog inga bilder idag (har varit dåligt med det. Bättring!) men hittade denna som är för exakt ett år sen. Lika söta som nu bara lite större:) Och så har det ju tillkommit en liten Wilmer också sen detta kortet togs. Som börjar bli en riktigt liten knubbig bebis, så söt!

Nu ska jag plocka fram kläder till barnen för imorgon måste vi komma iväg skapligt! Allt som går att förbereda måste förberedas ikväll. För att undvika stress så mycket som möjligt:)

//Sofie


Inga kommentarer: