22 augusti 2012

En Smaklig Måltid


Idag gjorde vi köttfärsbiffar med fetaost, tzatziki och tärnade grönsaker fräsa i olivolja till middag. Det var riktigt gott! De tärnade grönsakerna bestod av zucchini, aubergine, paprika, purjolök och persilja. Kan jag rekommendera! 

Kan även rekommendera frukostmuffinsarna jag gjorde igår. De var också goda! Jag tvivlade då de inte blev så fina och såg inte så goda ut men det var de:) Kul med lite nytt i matväg. 

Barnen kollar på Mysteriet på Greveholm i regnovädret och Pontus är iväg på en sak. Han skulle komma hem så han kunde natta barnen sa han. Se om Leah vill somna ikväll. Hon råkade somna några minuter i bilen förut. Kan bli en lång kväll med andra ord... 

Jag mår förövrigt mycket bättre! Sov hela förmiddagen och tog en ipren. Sen dess har jag faktiskt mått riktigt bra. Vila är det kroppen vill ha när den inte mår bra. Uppenbarligen. Ögonen de är i stort sätt helt återställda. Liiite svullen i ena ögat men det har inte geggat sen igår kväll så då måste jag ju räknas som helt återställd från det? 

Nu ska jag röja i köket. Jippie!

//Sofie



Inga kommentarer: