22 augusti 2012

Knivar i Halsen

Min hals är den som inte vill ge med sig. Usch så fort jag äter eller dricker känns det som någon sticker en kniv genom halsen på mig. Borde ringa ner till vårdcentralen. Igen. Ringde med ögoninflammationen men det fick jag ju inte ens komma in för. Tvivlar på att de tycker halsont är så farligt. Även att det varat i flera veckor. Självmedicinerar med te. Fungerar bra för stunden i alla fall.

Igårkväll kom jag i säng sent, eller senare än vanligt. Pratade i telefon med Jennie till klockan halvtolv. Tiden går fort när man har har trevligt:)

Leah somnade också sent i går. Och vaknade tjugo över sex idag. Jippie jag ser verkligen framemot eftermiddagen/kvällen. Eller inte.

Nu ska jag göra oss klara för att åka till dagis. Sen ska jag försöka göra ingenting. Om det går. Tycker inte om att bara ligga still och vila när man inte är så sjuk att man är helt däckad. Då känner jag mig lat och tänker på allt jag borde göra. Men nej jag bestämde igår att även hur jag mår idag så ska jag ta det lugnt. Så jag blir helt frisk någon gång. Passa på när barnen har lite dagistid:)

//Sofie


Inga kommentarer: