14 augusti 2012

Lat men hurtig?

Inte alls dumt att träna i klänning. Mindre bra att träna i vanlig BH. Men det gick men inget jag gör om. Klänning däremot är något att fundera på. Jag menar de spelar ju tennis i klänning? Måste man väl kunna löpträna i klänning också tycker jag:) 

Den här röda lilla saken är ajabaja för Leah  i fortsättningen. Gömma den på något bra ställe kanske? 
Lat för jag inte orkade byta om till riktiga träningskläder, hurtig för jag sprungit ett skitjobbigt intervallpass i en timme. Plus magövningarna.

Men det höll på att inget bli alls. Pontus ställde löparbandet här uppe nu när han ska vara iväg en vecka och jag är själv med barnen. Alltså jag vill inte stå ensam nere i källaren och träna när barnen sover här uppe.

I alla fall så var KlåfingerLeah framme igen. Hon lekte med nödstoppet till löparbandet förut idag. Sa till henne att det fick hon inte leka med och hon satte tillbaka det. Trodde jag. När jag står där och ska sätta igång bandet så hittar jag det inte! Och utan det går det inte att starta bandet...Letade i över en halvtimme innan jag hittade det. I Pokers hink med alla hans leksaker i. Helt logiskt. Glad att jag hittade det i alla fall.

Nu ska jag duscha och sen försöka sova. Det är det dumma med att träna sent på kvällen. Man blir alldeles för pigg för att sova fast man borde. Föredrar träning på morgonen om jag nu får välja. Men det är lite svårt att välja och vraka vilka tider man vill träna på när man har småbarn. Man tager det man får så att säga. Typ intervallträning på löparband hemma i vardagsrummet klockan 21.30 på kvällen iförd klänning. Det fungerar det med.

//Sofie

Inga kommentarer: