13 augusti 2012

TråkBlogg

Känner att jag ingen tid har för bloggen och då blir det inget roligt skrivet här. Tyvärr. Men bättre det än inget? För min del är det nog så:)

Leah ligger där uppe och tänker inte somna. Som vanligt. Jag får panik. På riktigt vet inte vad jag ska göra. Imorgon ska hon upp till dagis hur nu det ska gå? Jag har hela dagen planerad så jag känner mig redan stressad över att Leah inte kommer vara på G imorgon.

Kvittar vad jag gör hon har energi till tusen och är överallt och ingenstans. Skäller på henne, försöker prata tydligt med henne, läsa saga, ligga bredvid henne, gå därifrån, törstig? kissnödig?, sjunga lite.. något mer tips någon? Hon kommer inte ner i varv alls. Hon är väl inte trött då hon somnade 20 min i bilen på hemvägen förut. Och sen Pontus som inte är hemma och nattar. Helt fel för den unga damen. Bara jag som går i tusen bitar snart. Leah tar så mycket energi just nu. Å andra sidan gav hon mig en puss på munnen förut och sa "äska dig mamma!" så där fick jag ju lite påfyllning av energi igen:)

Få något gjort här hemma? Bara och glömma. Har jag tur hinner jag ta tvätten ikväll. Om Leah vill somna någon gång...Ska och se till henne nu:) Håll tummarna!

//Sofie

Inga kommentarer: