15 augusti 2012

I TVsoffan

Sitter jag och viker tvätt. Eller jag har en liten paus just nu. Himmel vad tvätten har förökat sig nere i källaren,bara på ett par dagar...Helt galet:)

Idag efter dagishämtningen ville inte Hugo åka hem. Gjorde ärende på stan men han ville inte åka hem efter det heller. Hugo ringde mormor och frågade om vi fick komma dit. Det fick vi. Barnen har badat, ätit plättar och busat. Haft lite utbrott också. Som alltid. Hugo har varit lugn på sistone med sina arga utbrott men den här veckan verkar det kommit tillbaka.

Kanske har med att Pontus är borta? Hoppas det. Då lär det gå över på fredag.

Storstädade hela huset förut när barnen var på dagis. Det tog sina timmar men gud så skönt att ha huset rent! Behöver klippa gräset också. MÅSTE göra det imorgon.

Nu ska jag fortsätta med tvätten och sen göra magövningar och kanske det blir ett pass på löparbandet? Skulle behövas men se om jag orkar. Är så trött, behöver komma i säng skapligt ikväll.

Bus med morfar innan det var dags för hemgång. Var smart och packade ner pyjamas  till dem så det gjorde inget att det somnade i bilden på väg hem. Älskar när de somnar och man lyckas bära in dem sovandes! Andra gången i rad! Helt otroligt:)

Kul det är att hänga upp och ner:) 
//Sofie


Inga kommentarer: