30 augusti 2012

Har hittat den rätta!

Och det är Cillit Bang! Som jag letat. Och så många olika jag provat. Det är inte lätt att få de där duschväggarna i badrummet rena. Men så igår när jag stod där inne på Lidl så hade de nedsatt pris på just Cillit Bang. Har testat det för några år sen men blev så besviken då det inte alls fungerade. Men denna var kanske bättre?

Om den var! Helt suverän. Kommer aldrig köpa något annat mer. Någonsin. Jag har hittat rätt.



Det syns visst inte alls bra på den här bilden men jag tog Cillit Bang på fogarna mellan kaklet för att försöka få det rent. Och det blev rent. Men undertiden medlet verkade så rann det ju ner på övriga kaklet. Så när det hade verkat klart såg man precis vart det hade runnit! Mycket vitare på vissa delar av kaklet om man säger så. Bara och spruta på lite mer på övriga kaklet så var även det vitt och fint! Underbart:)

//Sofie

2 kommentarer:

Micaela sa...

Har ni glasdörrar med? Jag blir aldrig nöjd med mina glasdörrar, de blir aldrig rena, så jag provade detta men kände inte att det blev bra av det heller, men jag kanske gjorde fel? hur gjorde du? :)

Zouphie sa...

Vi har också glasdörrar och jag har letat och letat efter något som kan få dem rena, ordentligt. Många produkter tar bort det värsta men har lämnat kvar som en hinna över glaset men den här tog bort allting! Jag sprutade bara på över hela dörren och sen fick det värka i 10 minuter innan jag först torkade av med fuktig trasa å sen sköljde jag av med duschen.