27 augusti 2012

Inlämnad

Min dator alltså. Den ville inte alls så nu är den hos farbror doktor. Se om de lyckas återuppliva den. Därav kanske dåligt med inlägg här. Får sitta vid Pontus klumpiga dator på övervåningen och här är jag ju inte allt för ofta och dräller precis:) Dessutom är det ett himla bestyr och lägga in bilder på den här datorn... Så ni vet:)

Gjort idag då? Jo för den intresserade så lyckades jag klippa gräset med två glada (ja de slogs inte i alla fall) barn som lekte så fint medan deras mor gjorde nytta.

Sen hann vi med att gör massa annat bra. Typ åka och skänka iväg barnens urvuxna skor till bättre behövande, panta en årsförbrukning av flaskor, lämna till pappersinsamling, handla mat på Willys, lämna in min fina dator för reparation, åka till både Coop och Hemköp i jakten på lammfärs utan att lyckas. Imorgon blir det ett nytt försök på Kvantum. 

När Pontus slutat jobbet åkte vi och umgicks med Robin, Lollo och deras små troll. Hugo var så rolig. Lukas och Erik heter ju deras barn. Och Lukas heter ju även min föräldrars hund och Erik heter ju barnens morbror. Hugo tänker till:"Vi ska alltså åka och hälsa på människoLukas och den lilla Erik, inte hund Lukas och stora Erik?" Kunde inte förklarat det bättre själv!

Nu magövningar och sen lite plock i köket. 

//Sofie

Inga kommentarer: