30 augusti 2012

Väldigt God Frukost

Gjorde en smoothie (stavas det så?) på naturell yoghurt och blåbär/hallon. Ostmacka av LCHFbröd till det. Så gott! Godaste frukosten på länge. Det går överförväntan att äta LCHF den här gången. Kanske för att jag förberett bättre den här gången? Sen är det inte hela världen om man är borta hos någon och blir bjuden på en smörgås eller så. Huvudsaken är att undvika kolhydrater i vardagen. Socker helt och hållet helst. Kanske om man unnar sig något på lördagen och då bara något. Inte en massa. Hittills har den filosofin fungerat bra. Hoppas det kommer fortsätta så.

Och någon mer jag aldrig trodde skulle hända har hänt. De här 2 veckorna har jag verkligen tyckt om att laga mat! Matlagning är ett ont måste för mig. Tycker det bara tar en massa tid. Pontus tycker det är roligt med matlagning men det hamnar ändå ofta på min lott då det är jag som är hemma mest.

Men nu är det riktigt skoj att sitta och leta recept och prova nya saker. Det här blir ju så annorlunda mot hur vi äter annars. Variation behövs verkligen.


Gårdagens middag. Korv med 80% kötthalt, vitkålssallad och en klick philadelphiaost. Riktigt gott! Och smidigt. Ett tips är att göra en storsats vitkålssallad och ha i kylen. Passar bra till mycket.

//Sofie


Inga kommentarer: