28 augusti 2012

Promenera?

Var hos läkaren tidigare idag med min hals. Leah fick följa med men Hugo tvärvägrade, hade värsta utbrottet om att han inte skulle följa med! Dagis? Nja inte så sugen på att lämna dem endast för den lilla stunden. Nästintill elakt faktiskt. Dessutom hade ju Leah sin hosta.

Pontus moster Nettan var en räddande ängel och passade Hugo undertiden. Det hade gått jättebra! Hon sa att om det körde ihop sig så någon mer gång var det bara att höra av sig. Känns bra att veta:)

Hur gick det hos läkaren då? Tja jag är glad över att jag bara hade ett barn med mig. Först vänta här och sen vänta där och prover som skulle tas och sen ytterligare mer väntan på provsvaren. Som tur är var det en superbra läkare verkligen. Han kollade noggrant och tog flera tester för att det inte skulle missas något. Dessutom kollade han på Leah med.

När jag ringde om min tid på morgonen så ville jag gärna få komma in med Leah också efter den natten som varit. Men det fick vi ju inte. Men den här läkaren valde själv att kolla i Leahs hals när han hörde henne hosta. Sånt gillas!

Det positiva är att det inget visade på mina prover. Allt såg bra ut. Men inte i halsen. Så läkaren visste inte riktigt vad det kan vara. Men vi bestämde att jag ska komma ner senare i veckan och ta prover för sköldkörtel så det inte är något fel på den.

Frågade hur det var med träning och så nu. Tja det var väl lite svårt att svara på. Jag skulle ju inte överanstränga halsen. Om jag kände att det blev värre ska jag genast ta det lugnt. Berättade att jag skulle springa tjejmilen på lördag och fick då till svar att det går ju att promenera också... Hmm känns väl lagom kul. Se vad kroppen tycker då. Skiter nog i allt vad träning heter fram tills dess och hoppas halsen är helt återställd tills helgen.

//Sofie

1 kommentar:

Jennie sa...

Nää Åhlens! Ja visst är dem snygga. :)