22 augusti 2012

Bubbel och Plask

Satt precis och fyllde i om att Hugo och Leah ska få gå på minisim och simlekskola. Se om det finns några platser kvar jag som är ute sent som vanlig.

Vi har ju gått på babysim med både Hugo och Leah deras första år. Sen har det inte blivit så mycket mer av det då det dragit igång med dagis och sånt.

Tänkte att både Hugo och Leah tycker om att vara i vatten (dock ej dusch:) så både för att de en gång i veckan ska få komma iväg och bada men samtidigt att de ska lära sig lite. Vi har ju båt och kommer vara mycket på sjön så de behöver ju ha vatten vana och kunna lite vett om hur man beter sig på sjön.

Sen som sagt att de bara få komma iväg och bada i badhuset. När vi hade babysim då gick man ju verkligen en gång i veckan med barnen men har man inte sånt inbokat och ska ta det lite som det blir. Ja då blir det ju sällan av. I alla fall för våran del.

Har varit lite emot att de ska gå på sånt här innan faktiskt. Jag tycker att de har dagis de går till så de behöver inte ha så mycket aktiviteter inbokade när de är så små. Men å andra sidan så är det ju nu när jag har mycket ledig tid som det passar bra att de får gå på lite sånt. Och de behöver ju lära sig samt få komma iväg och bada lite:) De tycker ju sånt är kul!

Se om de får några plaster. Annars få vi vänta tills nästa terminstart och prova då istället:)

//Sofie

Inga kommentarer: