20 augusti 2012

Och här kommer nästa sjukdom..

Vad är det nu den här Sofie drabbats av? Jo ögoninflammation! Mysigt värre. Eller inte. Trodde jag började bli frisk med hals och röst men tji fick jag. Det bara exploderade ur ögat ikväll. Illröd och kletig i hela höger ögat. Lite mindre i vänster. Kliar och gör ont. Första gången för mig och gud nu förstår jag Hugo och Leah när de haft det.

Efter att ha tagit det lugnt i förmiddags och fått i mig några ipren var jag på fötter igen. Kände mig riktigt piggelin. Barnen hade bokat in dejt med Moster Elin så jag följde med mamma och pappa in till Linköping å IKEA. Köpte den där madrassen till Leahs säng. Så nu har Leah en STOR säng. Och ingen liten. Viktigt:)

Hann även med att handla nya gympaskor till Leah och nya gummistövlar till Hugo på Skopunkten. Shoppade även ett par skor till mig. Det är ju trots allt ta tre betala för två:)


Dessa fina blev mina!

Det var när jag kom hem som hela ögat exploderade i gegga och värk. Har spolat med kokat vatten som jag fick tips av svärmor. Se om det hjälper.

Skulle vara så skönt om jag kunde bli helt frisk nu. Jag vill träna som vanligt igen. Se om jag orkar mig på magövningarna nu ikväll i alla fall.

//Sofie


Inga kommentarer: