20 augusti 2011

Ett år sen Leah döptes

Leah döptes hemma i farmor och farfars trädgård, precis som sin far gjorde en gång i tiden:) Här är vi allihopa. Mor, far och bror och så gudfar Gunnar med huvudpersonen själv:)

Idag är det ju ett år sen Leah döptes! Eller ja den 21:a var det och idag är det den 20:de men det var ju på lördagen så vi säger att det var ett år sen tycker jag:)

Här står kräftskiva på planeringen för dagen. Men det blir senare. Innan dess ska hundpromenad och en sväng till gymmet hinnas med. Tänkte åkt och tränat nu på morgonen men då det var en tjej som ville köpa några av böckerna jag lagt ut på blocket (mina studieböcker jag hade när jag läste) så får jag ta det efter hon varit här.

Trist väder det är då! Det var visst sagt att det skulle klarna upp senare på dagen och det hoppas vi på! Vill ju inte att det ska regna på oss när vi dricker nubbe och äter kräftor hoho.

Hugo har förövrigt pratat i ett om cirkusen igår, en nöjd liten kille vi har här hemma. När jag frågade vad som var roligast svarade han att det var när han skrattade. Så sant så sant. Så klart att man har det som roligast när man skrattar, när skulle det annars var?:)

//Sofie


Inga kommentarer: