29 augusti 2011

Gör ännu ett försök att skriva ett inlägg

Vet i tusan hur många gånger jag försök skriva ett inlägg men nu gör jag ännu en gång ett försök.

Pontus han är iväg på fotboll. Han var bara hemma och vände i dörren efter jobbet. Ont i revbenen har han också sen innan så vi får väl se i vilket skick han är i nu när han kommer hem. Inte det smartaste att spela fotboll då men men hans val.

Jag och barnen åkte hem till mina föräldrar för att slippa sitta här hemma själva. Jag passade på att ta med löparkläderna så jag kunde springa undertiden mamma passade barnen. Härliga gamla Österskogen fick sig ett besök. Var inte i går precis. Eller jag sprang ett par gånger förra året men ja annars var det ett tag sen sist.

Sprang härliga gamla 3.5 kilometers spåret. Haha den sträckan sprang vi alltid i skolan på idrotten. Det kommer nog alla som gått i skola i Boxholm ihåg. Standard. Men idag tog jag 2 varv så 7 kilometer totalt. Känns bra. Försöka springa mer igen. Har varit på gymmet mest den sista tiden men det är ju kul med variation. Och löpning är ju skön träning. Rensar huvudet rätt bra när man är ute och springer:)

Hade planerat det så bra med barnen på hemvägen. Satt på dem pyjamas och allt. Leah fick en flaska välling med sig i bilen till och med. Somnade de? Nej. Sover de? Nja..Hugo men Leah gnöllar däruppe i sängen fortfarande. Ska gå upp till henne igen nu. Hon som alltid är så smidig och lägga. Bara inte hon börjar med någon dålig vana...

//Sofie




Inga kommentarer: