27 augusti 2011

Mysdag

Har haft en jättebra dag. Var i Linköping i värmen. Hann med både IKEA, Jysk, Ljusbutiken, Babyproffsen.. Inte så jättemycket folk men det hade nog som sagt med värmen att göra. Shit så klibbigt! Det har ju inte varit någon skön värme idag snarare tryckande som om det skulle börja åska och ha sig.

Vi hittade det vi skulle i alla fall. Eller nja. Jag hade velat ha röda handdukar till badrummet. Riktigt blodröda. För att bryta av mot allt det ljusa som annars är i badrummet. Men tyvärr var ju just den nyansen röd slut. Fick bli rosa handdukar istället. Det blir nog fint det med:)

Sen har jag kommit fram till att det inte är bra att åka och handla saker till hemmet med Pontus. Han har alldeles för mycket åsikter. Vi kunde inte ens enas om vad vi skulle ha för tvålpump! En normal kille skulle ju ge sig och säga ta vad du vill. Men Pontus är ta mig fan lika envis som mig... Haha ja det är inte lätt.

Nu ikväll har vi haft Sarah. Krille och Emma på besök. Ätit jättegod fläskfilé med getost,ugnspotatis och tzatziki. Inte helt fel. Godis blev det också och nu sitter vi i soffan och spanar in "Bilar" med Hugo.

Imorgon väntas jobb. Ska bli skoj:)

//Sofie

Inga kommentarer: