10 augusti 2011

Seeega spis!

Herregud vad segt det går att koka potatis på en liten kokplatta när man är van att ha en induktionshäll! Får väl se hur dags vår lunch blir klar. Isterband blir det så det tåls ju att vänta på:)

Idag har Leah fia mandarin börjat på dagis! Min stora sessa:) Hon trivdes som fisken i vattnet från första början. Hon är ju typ redan inskolad då hon alltid varit med mig och hämtat och lämnat Hugo på dagis. Så hon visst vart hon var någonstans. Och inga problem med personalen heller. Hon sprang ur famn i famn fram och tillbaka. Tokfia:)

Hugo hade nog längtat till dagis. Trodde han skulle vara lite mer avvaktande och granskade (så som han brukar vara) efter sommaruppehållet och speciellt nu när det var ny avdelning. Men det var inga problem där heller. Han for in på avdelningen och ville knappt följa med hem sen. Han och de andra barnen hade haft show för fröknarna. De hade klätt ut sig och sen mimat till ABBA låtar:) Fick se kort och de var så fina så!

Blev en tur till arbetsförmedlingen också så nu är det fixat. Har ett par samtal att ringa också idag och sen är det STORSTÄDNING! Fy så vårt hem ser ut..

Men först mat! Om potatisen vill koka någon gång...

//Sofie

Inga kommentarer: