14 augusti 2011

Telefonen går i ett

Åhh så skönt så skönt! Pontus har lagt ut våran skrutt bil på blocket. Den är inte mycket att köra med längre så vi har bestämt att vi ska byta. Eller vi får köpa mamma och pappas 945 till ett bra pris så då passar vi på att byta:) Det har ringt massa som varit intresserade redan. Förhoppningsvis kommer det en kille enda nere från Halland och köper den. Om inte så är det flera andra som är intresserade ju så någon borde ju slå till och köpa obäket:)

Så skönt om vi får den såld! Dessutom har vi lagt ut vår timmerstuga på blocket. Kan man sälja en timmerstuga på blocket? Ja det kan man tydligen. Och det har ringt många som är intresserade av den! Tänk om vi lyckas få den såld med. Det vore mer än toppen!

Stugan är egentligen fin men det är ett stort men. Taket. Det är dåligt och måste lagas. Tyvärr har vi vare sig tid eller råd och kan vi sälja den och få bra med pengar för så går det före. Vi får bygga något annat. En carport/garage eller förråd är ju något vi är i mer behov av.

Vi får väl se hur det går med affärerna förhoppningvis bra. Känns ju bra när telefonen går varm. Då borde det ju gå vägen:)

//Sofie

Inga kommentarer: