23 augusti 2011

Hugo och bilarna

Hugo, Kajan, Nallen och Bilarna tog sen en tupplur på soffan förut idag:)

Finns det någon som tycker om bilar mer än Hugo? Jag berättade ju om Blixten McQueen tidigare och det är ju bara en del av Hugos alla bilgrejer.

Igår kväll när Pontus var borta och spelade fotboll hela kvällen så åkte jag och barnen hem till mamma och pappa en sväng. Det var sommarparken där och den här gången hade de loppis.Så jag mamma och Hugo åkte dit en sväng. Hugo fick 4 stycken bilar av mormor. Hugo älskar dessa småbilar, han sover med dem i sängen till och med:) Mammas lilla prins.

Leah fick lite kläder istället av sin snälla mormor. Hon blev lika glad för dem tror jag. Hon älskar ju allt som har med kläder, skor och smycken att göra. Det är ju såå kul och klä av och på sig saker:)

På tal om snälla föräldrar så har Pontus snälla pappa varit här idag. Han kom efter han slutat jobbet och åkte hem nu precis. Han har dragit rör inne i vårat badrum. Det kallar jag snällhet! Vi har sån tur som har så snälla familjer och vänner som alltid ställer upp:) Det är inte alla som har det inte!

Nu ska Pontus laga mat till oss. Hamburgare. Jag har haft en mack-ätar-dag i dag. Det bara blev så. Inte bra. En macka till frukost. Sen köpte jag en macka och en flaska vatten till lunch inne på en mack (haha mack, ordvits vad kul). Sen åt jag macka ihop med Hugo och Leah till mellis. Mackor mackor mackor.

Vad har jag annars gjort idag förutom att äta mackor? Tja fick iväg några jobbansökningar tillslut, gått långpromenad med Poker, tvättat ja allt sånt roligt..

Nu blir det hamburgare ropar Pontus. Det är ju bara nästan som en macka. Kan ju inte lämna det spåret helt ju:)

//Sofie

Inga kommentarer: