15 augusti 2011

En grå eftermiddag

Hela denna dag har ju gått i regnets tecken. Inte skoj..

Pontus har sina första jobbdag nu efter semestern/pappaledigheten. Känns tomt då han varit hemma i sju veckor. Men det blir nog skönt att komma in i lite vardag igen. Så fort Leah är inskolad på dagis också så kan även jag börja hoppa in och jobba samt söka jobb på allvar.

Det blev en stressig morgon här i Ljungsäter. I det här huset har vi ALDRIG behövt ställa någon klockan för att komma upp på morgonen. Det fixar våra morgonpigga barn ändå:) Men nu under sommaren har de faktiskt börjat sova längre. Ofta de vaknar kring halv åtta. Tror ni jag tänkte på det i går kväll när jag gick och la mig? Nej. Ingen klocka ställdes (som vanligt) och vi sov. Till klockan ÅTTA!

Shit vi skulle vara på dagis vid nio! Men vi hann faktiskt det gjorde vi. Det vi inte hann med var att barnen skulle ha duschat men det får jag ta nu i eftermiddag. För ikväll, eller direkt efter Pontus slutat jobbet, ska vi och fira hans mamma som fyller år. Vi lär komma hem sent så då hinns säkert ingen dusch med heller. Så det får bli eftermiddagsdusch. För omväxlings skull:)

//Sofie

Inga kommentarer: