24 augusti 2011

Rörigt

Farmor var förbi också och passade då på att läsa saga för sina barnbarn. Det var uppskattat:)

Rören vill inte riktigt låter det som. Pontus och hans far grejar för fullt inne i badrummet. Men det verkar som sagt inte gå riktigt som de vill..

Jag skulle ha åkt och tränat men det hanns inte med nu. Har ju gått långpromenad idag i alla fall så det får väl räcka. Svårt att få ihop det alltid. Vad gjorde man innan man fick barn?

Idag har vi annars hunnit med en snabbvisit hos Tina och Zeb. Lämnade över några mjukisbyxor som Leah inte längre kunde ha och som Zeb var i behov av. Mina barn var mer än trötta så det blev bara en snabbis där.

När vi kom hem kom Elin och hälsade på. Mycket trevligt. Hugo gillar ju alltid när det kommer folk som leker med honom:) Vi hann äta och prata en massa innan Elin åkte hemåt till sig.

Varit hundvakter åt Larzon också som var på en riktigt bushumör. Kräktes på mattan 2 gånger och i trappan 1 gång. Sen rymde han med hjälp av Leah som öppnade ytterdörren åt honom.. Haha en annan är inte inne i det där med valp nu när man har en vuxen hund. Men han är ju så söt Larzon. Tur det haha:)

Ja det var väl min dag. Ska ta tag i den sista tvätten nu. Är ju ändå inget att se på TV. Som vanligt.. Ibland undrar jag varför vi ens har TV men då slår det mig. Barnkanalen. Hugo skulle bli bra deprimerad om han aldrig fick se på sitt älskade barnkanalen.

//Sofie

3 kommentarer:

111213 sa...

Leah är sååå lik sin farmor!!! Vad jag kan se på korten iaf :)

Hoppas de får ordning på rören!

Kram

Jennie sa...

Haha aldrig tänkt på det innan, men när jag såg bilden tyckte faktiskt jag också det :p
(även innan jag läste Hannas kommentar)

Zouphie sa...

Haha ja kanske det:) Det var faktiskt någon mer som sa det.. Men Hanna nästa gång du umgås med Elin, be om att få se på kort när hon är runt året gammal. Då får du se vem Leah mer är lik:)