22 augusti 2011

Blixten McQueen

Hugo älskar den där lilla röda bilen. Allt som har ett tryck med Blixten på vill Hugo ha. Och ändå hade han inte sett filmen förrän igår.

Jag har dock alltid hatat den där bilen. Vart man en vänt sin blick i en affär så är han där. Överallt! På kläder, skor, bilbarnstolar, pennor, väskor, kepsar, bälten, ritblock, haklappar, påslakan, gardiner, lampor, böcker, tvspel, kalendrar, godis...Ja det bara fortsätter! Överallt är den är lilla bilen.

Men i alla fall så hade jag lovat Hugo att han skulle få se den filmen. Så jag skulle åka och hyra den. Tror ni den fanns och hyra på HemmaKväll? Nej. Lite konstigt kan tyckas enligt min mening.. Men men de hade den som köp så jag köpte den till honom istället. Jag hade ju faktiskt lovar att han skulle få se den.

Och vet ni vad? Jag tyckte faktiskt om filmen! Tyckte det var en jättemysig film med roliga inslag i. Hugo gillade den också. Så mycket att han inte ville åka till dagis i morse utan ville vara hemma och kolla på Blixten.

Så okej då lite bra är han ändå den där Blixten. På film. Allt det där andra är ju bara för mycket.. Fan man skulle ha kommit på hela grejen. Då hade man varit miljonär. Och det hade ju inte varit helt fel.

//Sofie

1 kommentar:

Anna säfström sa...

hej ja o min son satt o tittade på blixten han älskar den bilen o då kom din bloog upp ;)