18 augusti 2011

Hur tröga är folk?

Jag satte ut Leahs emmaljunga city cross på blocket. Känner att den vagnen nog faktiskt är i största laget för oss nu. När vi ska ha med två enkelvagnar till barnen skulle det var bra mycket smidigare med något mindre. I alla fall så skrev jag i annonsen att jag föredrar en snabbaffär så vid ett sådant tillfälle kan priset diskuteras.

Jaha då har jag fått 5 mail från folk som vill få den billigare OCH att jag ska skicka vagnen till dem! Tror dem det själva? Helt ärligt? Inte fan säljer jag vagnen billigare och att jag ska krångla med att skicka iväg den för ingenting. Eller är det jag som är trög och inte skrev det i annonsen "Gäller endast för avhämtning.." Jag tycker i alla fall det är lite naivt och tro man ska få en vagn (som jag redan satt ut billigt) ännu billigare plus att säljaren ska skicka den till en.

Okej om man vill ge priset som redan står i annonsen och få den skickad men inte för ett billigare pris. Anledningen till att jag kunde gå ner i pris är ju att jag vill få vagnen såld snabb och smidigt, inte ha en massa krångel.

Ja se där. Fick ihop en liten novell om den saken också. Haha ja ibland blir jag bara så irriterad och då måste jag bara få det ur mig. Men som sagt.. Det kanske är jag som är trög:)

//Sofie

1 kommentar:

Jennie sa...

Nej det är inte du som är trög, jag skulle aldrig i livet skicka den :p