09 augusti 2011

En dag med massa innehåll

Denna dagen har också gått förbi oss i en alldeles för hög fart. Eller det känns som det var morgon för en timme sen och nu är det kväll.

Pontus och jag var ju iväg en sväng på förmiddagen i Jönköping. Snälla svärmor var här och passade gulliganerna undertiden:) När vi kom hem därifrån blev det arbetsförmedlingen för min del. Ja inte för jag hade så jättemycket för det då jag ändå skulle göra en massa hemifrån innan jag kunde komma ner och skriva in mig på "riktigt". Sen blev det matshopping. Alltid lika skoj. Speciellt när man har knapert med pengar på kontot..Vi ska nog klara oss till nästa löning men det är jobbigt när man haft många större utgifter redan i början av månaden, det märks ju sen för resten av månaden.

Kvällen har jag och Leah spenderat tillsammans med Tina och Zebbisen. Mycket trevligt. Blev både promenad och massa prat. Kom hem runt halv nio tiden och då var Leah trött!

Imorgon väntar en stor dag. Leah ska börja på dagis. Hugo också men Leah ska börja från början så att säga:) Ska bli spännande! Hoppas Leah tycker det samma.

Nu ska jag äta kvällsmat och sen blir det nog sängen. Är väldigt trött känner jag. Lite att fundera på har jag också så då är det skönt att komma i säng. Man blir trött av att tänka.

//Sofie

1 kommentar:

Emme sa...

Vad är det du behöver fundera över? Ngt jag kan hjälpa dig med?:) kramar!