19 augusti 2011

Cirkus

Hugo är en glad liten kille. Snart kommer hans farfar och hämtar och honom och då ska de två åka på cirkus. Han sa till och med själv att han behövde byta till rena kläder nu när han ska på cirkus. Haha ibland är han bara för söt min lille Hugo:) Men Larzon, nej han får vara hemma. För hundar får inte gå på cirkus. Det är Hugo noga med att poängtera. Smart grabb jag har:)

Så det blir myskväll med bara Leah hemma:) Inte helt fel att få lite egentid med henne heller. Det kan hon behöva.

Idag sprang jag stan runt efter jag lämnat barnen på dagis. Ringde lite samtal som tyvärr inte gav någon större utdelning. På´t igen på måndag.

Sen kom Tina och Zebbis hit. Vi skulle promenerat men det har vräkt ner regn hela dagen lång.. Så det blev en lunch här hemma. Mycket trevligt. Barnen lekt fint de också. Hugo somnade sen på sofffan och Leah hon vägrade sova fast hon borde ha gjort det. Hon ville väl inte sova när kompisen var på besök. Hugo var dock lite skeptiskt till att Zeb skulle komma och leka. Han kunde ju äta upp hans leksaker (=Zeb stoppar allt i munnen..).

Efter farfar varit här och hämtat sitt ena barnbarn så ska vi ge oss iväg på långpromenad. Poker killen har ju ingen ordentlig promenad fått idag. Vi får trotsa regnet helt enkelt. Finna ju inget dåligt väder bara dåliga kläder..Eller hur var det nu min gamle idrottslärare alltid sa när det var säsong för uteidrott..

//Sofie


Inga kommentarer: