22 augusti 2011

Regnet öser ner

Fy fan vad det regnar! Det verkligen öser ner... Tur att man sitter här inne och har det bra:)

Har maten i ugnen för snart kommer det hem en hungrig sambo. Han ska iväg på fotboll sen (eller hur det blir med de med tanke på vädret..) så vi skulle äta så fort han kom hem.

Helt otroligt egentligen. Jag har lyckas gå två promenader och tajmat in så det inte regnat på mig någon gång! Eller jo det regnade lite på mig och Emelie när vi gick, fast det var mer duggregn inte som det vräker ner nu. Det låter som fönstren ska gå sönder ju!

Hann med och röja här hemma medan barnen var på dagis förut. Sen hanns det med en promenad med Poker innan det var dags att hämta hem vilddjuren:) Vi åkte direkt till Emelie och Leo och umgicks. Mycket trevligt! Barnen var så snälla så. Leo han går ju nästan nu mer. Så stor han blivit! Snart får Leah någon mer att springa ikapp med:)

Nu kokar det för fullt på spisen. Är nog bäst jag kikar till potatisarna på spisen. Kan var så att jag slänger in en blick i ugnen också. Så inte fiskkraken blir bränd. Sicket öde det vore för den. Inte nog att han blir fångad och ska bli till mat. Tänk och bli sönder bränd när man tillagas också. Det vore illa. Bäst och kika till den.

//Sofie


Inga kommentarer: