31 augusti 2011

Äntligen hemma igen:)

Barnen bus:)

Åkte i morse och kom just hem. Leah sover så gott och Pontus är inne hos Hugo och läser saga så jag hoppas han somnar snart. Klockan är mer än över läggdags och det är ju dagis imorgon så det vore ju bra om de sov bra inatt:)

Stressade aslet av miig imorse men jag hann till Nässjö i tid! Tack vare min fina sambo som möte upp mig vid barnens dagis så han gick in och lämnade dem så jag kunde åka fortare. Jag hade ju planerat allt så bra och sen precis när vi ska åka bajsar Leah ner sig. Och undertiden jag tar hand om henne så ropar Hugo att han behöver gå på toa..Och var mamma tillräckligt snabb för att hinna med båda barnen där? Svar nej. Så det blev att byta kläder på Hugo också. Sen när vi kommer ut till bilen inser jag att jag måste tanka innan jag lämnar stan. Det var då Pontus var snäll och ryckte in:)

Intervjun gick bra. Trevliga människor så det var en riktigt lättsam intervju. Inte alls så där stel och trist, så det kändes bra.

Efter jag varit där brumade jag och volvon vidare till Tranås igen och hämtade barnen.

Sen vidare till Boxholm och Cissi med familj. Barnen leker så himla bra ihop så det är verkligen roligt att ses. Visst är det livat och hyss hittar de på men de bråkar ingenting. Lite tjafs om i viken tur de skulle åka i rutschkanan men men:) Blev ett par timmar där innan det bar av till Asby och firande av svärfar som har födelsedag i dag. Grattis till honom:)

Bjöds både på smörgåstårta och vanlig tårta så denna dag har verkligen inte gott i nyttighetens tecken. Men det var gott, jättegott:)

Hemma igen och nu blir det sängen. God Natt!

//Sofie

1 kommentar:

Hannah sa...

sv: Ja, otroligt att folk inte förstår det. Så tröga :)

Från och med nästa vecka har jag typ all tid i världen, så säg en dag du! :D