26 augusti 2011

Sommarvärme??

Oh my good! Det är ju varmt ute. Riktigt varmt. Kan det var så att vi får känna av värmen lite till innan hösten kommer. Det tycker vi om!

Om jag njutit något av den? Nej haha. Jag och Poker gick ju promenad på förmiddagen men då var det inte riktigt så här fint väder. Sen åkte jag hem och satte mig och skrev jobbansökan. Hann med att skicka iväg en innan det var dags att hämta hem barnen igen. Gud så fort de där tre timmarna försvinner..

Vi åkte och handlade mat direkt efter också. Gick väl så där. Hugo ville i alla fall gå idag och inte stå i vagnen som han annars envisas med. Lite smidigare då jag får plats med mer matvaror i vagnen. Sprang även ner till Fyndlagret och skulle köpa plastlådor. De hade någon annons om att de hade "plastförvarings vecka" eller vad de nu kallade det.. Då trodde ju jag att de hade extra mycket och till extra bra priser. Eller inte. Samma dyra priser för samma vanliga förvaringslådor. Tycker faktiskt inte fyndlagret är så värst billiga. Jag skulle köpa såna jättebackar och ha barnens urvuxna kläder i. De kostade ju över 150 kronor styck! För locket fick man ju köpa för sig det ingick ju inte i lådan..Snålt.

Jaja hur som haver vi fick med oss två små plastlådor hem som ska stå i Hugos leksaksskåp. Nu ska det rensas bland alla dessa miljontals små leksaker. Finns en hel del skit som bara är och slänga. Leksaker som gått sönder, McDonalds prylar som aldrig leks med etc.

Lite ska nog få flytta upp till Leah. Sånt som Hugo har vuxit ifrån och leka med.

Men nu ska jag väcka mina barn som sover eftermiddagslur. Leah har blivit så himla svårt att få och somna på eftermiddagarna. Hon behöver verkligen den stunden för annars blir hon helt slut och jättegnällig när klockan inte alls är läggdags för kvällen.

//Sofie


Inga kommentarer: