10 augusti 2011

Lista lite kanske?

Vi åker ju till Kreta om en månad ungefär och när jag kom på att det bara är en månad kvar blev jag lite stressad. Nu jäklar åker penna och papper fram för här ska det listas!

Pontus kom upp till mig precis och frågade: "Sofie kan
inte du göra en sån där nyttig kladdkaka men såna där nyttiga ingredienser i?"

Först fattade jag inte vad han menade men sen kom jag på. Jag köpte ju en kokbok (kan det varit förra året?) om att baka enligt LCHF. Pontus och jag ska hålla igen på sötsaker och sånt. Det blir ju mer av den varan under semestertider me
n nu börjar vi sakta gå mot vardag igen och likaså våra matvanor. Men Pontus ville ha något gott att tugga på ikväll och då kom han och tänka på den kakan som ett alternativ.

Tyckte den kakan smakade blä men Pontus kom ihåg den som rätt okej. Får se om jag orkar ställa mig och göra en sån. Det är ju inget socker i utan surkin istället. Dyrt sukin som jag köpte och som jag bara använde den gången typ.. Tänk den dagen de kommer på en nyttig god kaka! Eller godis! Den borde få nobelpriset!

Nu ska jag ta tag i min lilla lista. Och eventuellt baka en "kaka" till min sambo:)
Om det är någon som är på väg att klicka hem där här boken från en Internetbokhandel gör inte det! Köp min istället. Använd en gång, som ny! Bara att lämna en kommentar vid intresse:)

//Sofie

Inga kommentarer: