26 januari 2009

Ännu en natt med bra sömn

Jag har fått sova nästan helt utan avbrott denna natten också!! Jag somnade kring 22.00 tiden och vaknade av Hugo vid 24.00, för då ville han ha mat och det var bråttom:) Efter att han ätit klart så somnade han direkt, det är LYX! Och något som är ännu mer lyxigt är att han sov enda tills Pontus skulle gå till jobbet, så han sov nästan 6 timmar i sträck utan att vakna:) Hade någon sagt till mig för ett eller två år sedan att jag skulle uppskatta 6 timmars oavbruten sömn så mycket så hade jag tvivlat....:) Tänkte precis skriva att nu sover han igen lillkillen men han började skrika i samma ögonblick..När jag öppnade dörren in till rummet så (jag lovar) stank det bajs!! Herregud vilken hög det hade kommit i blöjan, inte konstigt att man skriker då:P Haha är man småbarnsförälder och hundägare så är bajs ett sådant ämne som man alltid pratar om har jag märkt.

"Har Poker gjort ifrån sig nu när du var ute med honom?"
" När bajsade Hugo senast, det var jättelängesedan som jag byte bajsblöja på honom..." etc. Så trevligt va?:) Snacka om massa onödigt vetande men jag har inget bättre att blogga om så här på måndagmorgon. Nu ska jag ta och plocka in efter frukosten och sen lägga mig och läsa i min "mama" tidning. Det är ett repotage om Hannah Hedlund och om hennes och Martins (Stenmarck) barn som jag inte hunnit läsa ännu och det måste jag bara göra nu. Med en sådan bra farsa så måste ju ungarna vara helt underbara haha.

//Sofie

1 kommentar:

Anonym sa...

Känner igen det där!! "Och hur va bajset....?" haha. Jag skulle få abstinens utan dator, självklart skulle man klara 24 timmar, men det skulle va långsamma 24 timmar!