15 januari 2009

Buggkurs?

Jag vill börja på buggkurs! Undra om jag kan få med mig Pontus? Jag ska börja så snart jag bara kan, jag ska kolla upp lite men det är ju en massa kurser som drar igång nu... Vet inte hur många gånger jag tänkt att: "Åhh det skulle jag vilja göra..." men längre än så kommer jag aldrig för då vill jag inte gå själv eller så kör det ihop sig med något annat etc.. Men även om ingen kan följa med eller vill så ska jag verkligen försöka börja den här gången. Rida är också något jag alltid viljat prova på och kanske börja med, men det har ju heller aldrig blivit av att jag tagit tag i, så tråkigt egentligen. Det ska bli ändring på sånt nu mer för från och med nu så ska jag ta tag i saker och ting! Om jag kommer på något som jag vill göra (vad det än må vara) så ska jag göra det. Bättre att försöka och prova på fast jag kanske inte tycker om det än att aldrig få reda på det utan bara gå och tänka att: "Det skulle jag vilja göra...". Nu låter jag jätteambitiös och jag hoppas att jag verkligen kommer vara det också:-) Någonstans måste man ju börja...Nu ska jga leta runt efter buggkurser kring tranåstrakterna.

//Sofie

7 kommentarer:

Nathalie sa...

Prova på att rida kan vi göra tillsammans Sofie! :D

Anonym sa...

Låter som att du har en riktigt bra inställning, så det kommer nog gå jättebra!!!

Fick stegräknaren igår! Så idag ska den testas!! Jättetack!! Kram

Hannah sa...

"Häst! Jag menar HÄST!", haha.
Jag är med! :D

Hannah sa...

Haha, vet du vad jag kom på, Nathalie? James kan ju lära oss! ;P

(Jaja, jag VET att ni misstolkar, den bjuder jag på)

Nathalie sa...

Hahahaha! Hannah då.. du kan inte skriva sånt där i min närhet ;) (eller vad man nu ska säga...)

Det tycker jag var en mycket bra idé! Du, jag och Sofie får ta våt pick och pack och åka ner till Österbymo! ;D Nordsvenska hästar! Stooooora!

Zouphie sa...

Hannah och Nathalie har sitt egna lilla chattrum här:-) Nya inne grejen eller? haha

Klart vi måste prova på att rida (häst) tillsammans:-)

Nathalie sa...

Sofie, kolla in min blogg så får du se.. gå ner några inlägg och får du se hur många kommentarer jag har. Tror jag är uppe i 40 på en :P