17 januari 2009

Lördag och matning

Ska snart mata min lilla kille som ligger på golvet och leker i sitt babygym:)

Måste bara fråga, kollar alla männsikor på Let´s Dances? Det och Idol är väl de sämsta programen som någonsin sänts... Tål inte att kolla på något av dem. Men vart man än läser så ska alla sitta som klistrade framför TV och följa alla B-kändisarna i Let´s Dances varje vecka.. Tycker konceptet i sig är rätt roligt men det börjar kännas uttjattat samt att när de inte kan få med några riktiga kändisar (eller det har de väl aldrig haft i det programmet?) så tycker jag man kan satsa på något annat. Det är likadant med Idol, är inte det liite uttjattat? Kom med något nytt 4:an...

Pontus han jobbar idag igen.. kul,kul eller inte. Men det skulle bara bli ett par timmar så han skulle komma hem sen så ska vi faktiskt äta frukost tillsammans. Och idag får jag äta smörgås till frukost!! Så det ska jag verkligen göra:-) Annars så blir det nog lugnt denna dag vad jag vet om..får se vad vi hittar på:P Nu måste jag mata min son innan han rymmer från mig (Han är på väg att hasa sig ut i hallen verkar det som haha).

//Sofie

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hej!! Hehe jag hade tv:n på i bakgrungen igår på let´s dance. Tycker att det kan va skoj o titta på. Gillar inte Blondinbella, så ja ville väl mest se om hon kunde dansa=)

Mys med gemensam frukost! Min gubbe sover, han jobbar natt i helgen. Kram

Anonym sa...

Hej! Let's dance är inget jag tittar på. Så håller med dig helt, massa B-kändisar som visar upp sig för att sedan gå på fest. Nej tack, men tittade du på den nya serien Samantha Who eller nått hette den. Den gick efter Let's Dance. Jag tyckte den verkade bra!

Innan Joel bytte jobb jobbade han också över jämt och även helgerna. Inget kul alls! Men Ha en trevlig helg iallafall. Kram