30 januari 2009

Rubrik idé, någon?

Då var det fredag igen, skoj:) Usch jag har värsta beslutsångesten!! På lördag så får vi huset, yeas!! Och på kvällen så skulle Gunnar ha lite fest för han fyller år snart nämligen. En nyktertillställning för Pontus och mig då vi har Hugo och dessutom ska greja i huset dagen efter..Men jag hade helt glömt bort det där!! Hannah och jag ska ju åka på hockey och se LHC-MoDo på kvällen och det hade jag sett fram emot. Pratade med Pontus precis och han tyckte jag skulle följa med till G för det hade vi ju sagt först. Men å andra sida så tror jag inte han blir så sur om jag åker på hockey först och sen drar till honom....Åhh beslutsångest!! Måste ringa Hannah och prata om hur vi ska ta oss till matchen i sånafall. Jaja nog om det jag får ta tag i det sen när jag skrivit klart här.

Igår var vi i Eksjö och köpte bil till Pontus, ingen skönhet precis men det rullar och går samt är en mycket praktisk bil och det är ju det vikigaste för vår del (får lägga in en bild på den sen). Åkte till P:s föräldrar därefter. Hans pappa hade fått komma hem över natten men ska tillbaka till sjukhuset idag igen. Får se om han får något klart besked idag, hoppas...:) Nu ska jag försöka plocka i ordning efter att jag har röjt fram i köket, stektet ägg till frukost och syndade med att lägga det på en macka...Men vad tusan det är ju helg snart:) Drack färskpressad juice till det, gud så gott!! Det var längesedan sist...måste börja göra det oftare för det är ju för gott för att inte dricka egentligen:-) Nu måste jag se vad min son har för sig, låter som han håller på att riva sönder någonting....

//Sofie

1 kommentar:

Anonym sa...

För kanske ca 2 månader sen så fick man gratis flytande margarin med vitlökssmak på City Gross. Självklart skulle vi prova det. Nån dag senare får David för sej o steka ägg till frukost. Han tar då det nya vitlöksmargarinet. Jag kan säga som så att jag var tvungen att öppna fönster o vädra ut lukten SAMT gå in på toan och kräkas! Sen höll jag för näsan tills den värsta lukten försvunnit. Det var den värsta lukten jag någonsin har kännt! Vi slängde margarinet med en gång. Jag älskar verkligen stekta ägg, men jag kan fortfarande inte vara i samma rum när han steker dom, fast det numera är i "vanligt" margarin. Jag tål inte stektaägglukt längre :( HEMSKT!

Vad kul med huset i helgen :)
Kram!