11 januari 2009

Tvättat ungen ren:-)

Sån här telefon vill jag ha:-)

Efter att ha samtalat med min favorit Jennie i telefon i över 2 ½ timme så vaknade min lilla plutt och ville ha mat. Det hela slutade med ett bad i baljan..Att man kan bli så nerkladdad av lite ersättning och puré trodde jag inte. Men nu är han ren och fin igen min lilla prins, han ligger här brevid mig i sin fina tröja "I Love mummy":-) Vem kan han ha fått den av?;) Imorse så gick vi morgonpromenad till Pontus mormor och åt lite frukost och spelade yatzy där, dock gick det inget bra för mig så det får bli en till omgång nästa gång vi är där. Igår så städades allt i lägenheten vilken känns så skönt idag! Pontus kom hem tidigare än vad jag trodde så han fick hjälpa till han också:) Sen på kvällen så åt vi tacos och kollade på den andra Arn filmen. Den var bra den också, dock höll jag på att störa ihjäl mig på att det hade gått tjugo år framåt i tiden med ingen hade åldrats typ:P Den värsta scenen av dem alla var när Arns häst blev dödad, fy det var nästan så till och med jag grät. Finns inget mer sorligt än när djur råkar illa ut i filmer, och för att inte tala om i verkliga livet. När hennes son dog var också så där jättesorligt, usch jag sitter bara och tänker: "Tänk om det skulle vara Hugo och jag..." fy vilken hemsk känsla.

Nu väntar jag på att Pontus ska komma hem ifrån Krille. Han ringde förut och sa at Krille bjudit in sig hit på middag senare så jag ska väl försöka komma på något att laga...eller ta upp något ur frysen så får Pontus laga till det denna gången:P
Gud jag slog i mitt huvud i handfatet inne på toan förut när jag badade Hugo och nu börjar det kännas lustigt...ska ta och sätta mig i soffan och se om det går över.

//Sofie

3 kommentarer:

Anonym sa...

Min tävling pågår fortfarande=) Va gärna med i den om du vill=)
Jag mailar dig på en gång=)

Anonym sa...

Försökte maila dig, men hotmail säger att din adress inte finns...?
Du kan väl maila mig på
soffiz8210@hotmail.com

Jennie sa...

Jag grät som ett barn när hästen blev dödad, fast jag satt inne i en biosalong;)